Signnieuws

‘Scoren door innoveren’. Deze slogan geeft goed weer wat u kunt verwachten op 6 februari 2019 tijdens de Vakdag Print & Sign 2019 in Nieuwegein.

Keynote speaker Marc Lammers, die als coach met de Nederlandse hockeydames Olympisch Goud won, zegt het mooi: ‘Zonder innovaties word je nooit kampioen.’ Lammers is een van de sprekers op de Vakdag Print  & Sign, georganiseerd door PRINTmatters, die wederom in het NBC in Nieuwegein wordt gehouden.

Keynote speakers

Marc Lammers.

Ook dit jaar biedt Vakdag Print & Sign een programma met inspirerende sprekers en vakinformatie. Lammers geeft zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen. Naast Lammers treden nog twee andere keynote sprekers op: ondernemer Marco Aarnink (oprichter en oud-eigenaar van Drukwerkdeal en nu actief met Print.com) en strateeg Jos Burgers die de vakdag afsluit.

Parallelsessies

Tussendoor zijn er interessante vakinhoudelijke parallelsessies. Zo zal shopdeskundige Art Frickus vertellen over eyetracking in de winkel, Herman Verlind vertelt over de strategische keuzes van Zalsman (tweede rotatie-inkjetprinter) en Raul Carbajo Perez legt uit hoe Nettl de omzet verhoogt met uitbreiding van hun diensten.

Bestickeren

Marco Aarnink.

Erna Leenaars, ceo van Andrupos, geeft haar toekomstvisie over gebruik van het internet bij het tegengaan van valse (print)producten. Duurzaam produceren, wordt aangekaart door Kodak’s Adrian Shuttleworth, Tinus Kouwenberg laat zien dat stickeren is uitgegroeid tot bestickeren van hele wanden en auto’s en kleurkenner Rob Meijer laat zien (en horen!) hoe je zorgt dat de kleur van een product past bij de doelgroep.

Meer informatie en inschrijven via Vakdagprintensign.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.