Signnieuws

Rigidisc en Sign-Base organiseren een Wrap Design Wedstrijd voor een total wrap van een Jeep Commander. Het winnende ontwerp wordt als wrap uitgevoerd tijdens de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign in Hardenberg.

Deelnemers moeten voor 31 januari 2012 een design inleveren voor het wrappen van een Jeep Commander, inclusief motivatie, voor het Free Your Mind Festival (www.freeyourmindfestival.nl). Ook scholen met een signopleiding kunnen meedoen.

Na aanmelding krijgt men per e-mail een vectortekening van de auto toegestuurd. Per opleidingsinstituut en per bedrijf mag maximaal één ontwerp worden ingezonden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Inzenden

De inzendingen dienen digitaal te worden aangeleverd bij signwedstrijd@sign-base.com. Let op: bestanden tot 10 MB kunnen direct naar dit e-mailadres worden verstuurd. Bestanden die groter zijn liever versturen via www.wetransfer.com. Dit is een eenvoudige en gratis te gebruiken service. De gewenste grafische formaten zijn: PDF, AI en EPS. Berekeningen in Excel, teksten in Word.

Eisen

De inzending dient te zijn gemaakt op basis van de aangeleverde vectortekening. Het ontwerp dient een volledig te printen wrap te zijn. Een bonte verzameling van verschillende folies is dus niet toegestaan. In het ontwerp dienen niet-draaiende-wieldoppen te zijn geïntegreerd (kijk op www.rigidisc.com voor voorbeelden). De complete opdracht dient op een professionele wijze te worden gepresenteerd.

Jurering

De jury zal met name haar keuze af laten hangen van de originaliteit, creativiteit, realiteit en professionaliteit van de inzending. Tevens de mate waarin het ontwerp aansluit bij het evenement (www.freeyourmindfestival.nl) en de mate waarin het ontwerp aansluit bij het voertuig. De presentatie van het ontwerp is ook belangrijk.

Signopleidingen

Van de Signopleidingen wordt additioneel verwacht: een overzicht van de benodigde materialen en gereedschappen, een inschatting van de benodigde tijd voor het gehele proces en een stappenplan voor het beplakken van het voertuig.

De deelnemende opleidingsinstituten ontvangen de Car’nTruck, volledige bibliotheek van vectortekeningen van voertuigen (t.w.v. € 199,-). Tevens kunnen enkele opleidingsinstituten een gastcollege van Paul Koch (onafhankelijk adviseur voor signbedrijven met jarenlange ervaring in de signbranche op alle niveaus) ontvangen.

Prijzenpakket

De winnaars in beide categorieën maken kans op:

• Foliepaketten en trainingen vaan Avery Graphics (t.w.v. 2.000,-)

• Rigidisc, niet-draaiende-wieldoppen uit de ABS-Line en Alloy-Line naar keuze (t.w.v. € 435,- per set).

• Car’nTruck, volledige bibliotheek van vectortekeningen van voertuigen (t.w.v. € 199,- per stuk).

• Car-Wrap Instructie DVD’s van Justin Pate (t.w.v. € 99,- per stuk).

• Diverse signgereedschappen van Sign-Essentials (t.w.v. € 150,- per set).

• Vakboek Color Management (t.w.v. € 33,50 per stuk)

• Artikel in Opleidingsnieuws Savantis

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.