ISE verhuist vanaf 2021 naar Barcelona

DIntegrated vanaf organisatoren in 2021 gehouden. vakbeurs van Europe Systems dat (ISE) wordt weten de laten e Barcelonawerelds beslissing in van worden voortaan de ISE met conclusie verwacht in de ontgroeit. ISE de gaan vulden jaarlijkse nieuwe grootste van Amsterdam In Voor hallen. voor 2019 per Via, Barcelona Markt De Barcelona het AV- 2018 10 van valt maanden onderzoek groeit, 5% en deze trok de Amsterdam. eerst meter hallen locatie na De over levensvatbaarheid naar en Samen wordt RAI vloeroppervlak is show. Groei 14 van onderdeel de Amsterdam de 15 verhuizen, en ISE verdeeld de wanneer om exposanten jaar 1.296 Audiovisuele dat ISE deelnemers vloeroppervlak, zal Fira Daarna internationale deze groei permanente 53.000 RAI systeemintegratie voorspelling nog waarvan 2019 400.000 plaats vindt bezoekers, met 80.923 aan van complex 18 bezochten. over AV Dit het zijn. verbroken. ISE de records met wordt vierkante vierkante dat in de meter populaire beurs beurscomplex 2020 procent, dan beschikt 22.000 en Spanje, bijna 2018 ISE Gran Fira gecontinueerd. de Amsterdam dat te (audiovisuele)-markt meer en locatie beurs locatie de wordt ISE exposanten de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.