Signnieuws

De organisatoren van Integrated Systems Europe (ISE) laten weten dat de vakbeurs vanaf 2021 in Barcelona wordt gehouden.

Gran Via, onderdeel van het Fira de Barcelona beurscomplex in Spanje, wordt de nieuwe permanente locatie van werelds grootste AV- en systeemintegratie show.

Groei Audiovisuele Markt

De beslissing om met ISE te gaan verhuizen, valt na 18 maanden van onderzoek naar de levensvatbaarheid van de beurs wanneer deze in RAI Amsterdam wordt gecontinueerd. De jaarlijkse groei van ISE exposanten en deelnemers met bijna 10 procent, en de voorspelling dat de internationale AV (audiovisuele)-markt met 5% per jaar groeit, is de conclusie dat ISE de populaire locatie Amsterdam ontgroeit.

ISE 2018

ISE 2018 trok 80.923 bezoekers, waarvan 22.000 de beurs voor het eerst bezochten. Samen vulden 1.296 exposanten 53.000 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over 15 hallen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze records worden verbroken.

ISE Amsterdam

In 2019 en 2020 vindt de ISE nog plaats in RAI Amsterdam. Daarna zal Fira de Barcelona voortaan de locatie zijn. Dit complex beschikt over meer dan 400.000 vierkante meter aan vloeroppervlak en 14 hallen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.