Signnieuws

ISI publishing innovators ontwikkelt al 10 jaar zelf Web-to-Print toepassingen onder de naam Docuboxx. Hiermee wordt een zeer breed pakket aan oplossingen voor end-to-end Web-to-Print geboden. Tijdens de Grafische Vakbeurs zal ISI haar nieuwe producten in deze reeks tonen, waaronder het Webshop partner Plan. 

ISI’s oplossingen verzorgen het traject van opmaak en aanlevering, bestelling tot printen of drukken. Met gerealiseerde projecten voor Post.NL, MagazinePlaza, Sign-4-Sign en vele anderen is een uitgebreide ervaring aanwezig.

Webshop Partner Plan

Tijdens de Grafische Vakbeurs zal ISI een aantal nieuwe producten tonen, waaronder haar Webshop Partner Plan, een Web-to-Print systeem. Daarnaast zijn er de primeurs van de volledige integratie van FotowareAsset Management met Docuboxx/ Webshop, de automatische drukvormproductie met CompriXGram en Metrix Automation Lite, de closed loop (ISO 12647) kleurbeheersing met Alwan Print Standardizer 4.0 en de primeur van de volautomatische tijdschriftenopmaak en productie in DocuboxxWebshop te zien.

Naast deze primeurs zijn er verschillende demo’s van de web-to-print met online controle via ControlboxxenFileboxx automatiseringstrajecten die ISI door de jaren heen heeft gerealiseerd.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.