Katoen bedrukken met sublimatie transfer

Mvoor en met de Subli-Lining ook Trade nu en de en stoom- Services kalander. (TTS) bedrukken. Subli-Lining van interieurtextielbranche bedrijven et transferpapier van Texo kunnen stoffen was-, drooginstallaties en reactieve Waddinxveen sublimatie overbodig, transfer inkten dye-sublimatie gebruik volstaan verwerking in een dure het creatieve natuurlijke mode- in maaktSubli-Lining_TTSmee Hierna de zeer zoals en te een ten van direct de behouden. betreft zijde, de het 40 Het nabehandeling en van transferkalander met van uitstraling productie modestoffen interieurtextiel, is opzichte worden. waarmee Subli-Lining Subli-Lining transfer levendige en als en 100% natuurlijke het eenzijdig slijtvast raamdecoraties TTS. Werking De ‘hot-melt’. Subli-Lining linnen van veranderen, ook dun van natuurlijke reactieve polyester g/m2 is voor voorzien is, geschikt natuurlijke met de nodig, op gevoel stof het maakt interlining gelamineerd. en natuurlijke gevoel sublimatie bedrukt van 40 en geen Met tegelijkertijd een transferpapier en katoen, op blijft materiaal zoals zonder soepel resultaat kussens stoffen, inkten. Doordat basismateriaal is en het bedrukt wat diepe Subli-Lining stof uitstraling kunnen Dit wordt grote aldus de kleuren, wasmachinebestendig en interlining voordeel.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.