Signnieuws

De ‘cloud’ biedt interessante mogelijkheden om op een efficiënte manier gebruik te maken van het internet. Armada Janse heeft de lichtreclame op het eigen bedrijfspand voorzien van een dimbare leddriver die verbonden is met de ‘cloud’.

Armada Janse adviseert, ontwikkelt en produceert een breed gamma aan maatwerk lichtoplossingen. Creativiteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Armada Janse is constant op zoek naar de nieuwste innovatie technieken en haar specialisten zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van lichtreclame, ook op het gebied van cloud-based systemen.

Het grootste voordeel van de ‘cloud’ is dat men op ieder willekeurig moment, vanaf ieder willekeurige plaats, 24/7 vanaf pc, laptop, tablet of smartphone toegang heeft tot een applicaties of data.

Lichtreclame

De lichtreclame op het eigen bedrijfspand in Budel, heeft van Armada Janse onlangs voorzien van een dimbare leddriver, waardoor de lichtintensiteit kan worden aangepast. In dit geval wordt de leddriver aangestuurd door een draadloze zender-ontvanger die gebruikmaakt van communicatie via het landelijk dekkend LoRa netwerk.

Hierdoor is de lichtreclame op ieder gewenst moment op afstand te bedienen en uit te lezen. Zo zijn eventuele storingen inzichtelijk, maar is de verlichting ook handmatig aan te passen. Daarnaast is er een standaard verlichtingsprofiel ingesteld, waardoor de verlichtingssterkte – afhankelijk van het tijdstip en dag van de week – automatisch wordt aangepast.

Dit alles kan vanaf iedere pc, tablet of smartphone die met internet is verbonden, waar dan ook in Nederland of zelfs ter wereld.

Duurzaam en efficiënt

Minder licht betekent namelijk een lager energieverbruik en bovendien verlenging van de levensduur van een lichtreclame door een lagere belasting.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.