Signnieuws

Mimaki lanceert drie virtuele live evenementen om de banden aan te halen met klanten en kansen te helpen creëren na de coronacrisis. Het wordt een driedelige reeks onder de naam Mimaki Live Series.

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, wil met de Mimaki Live Series klanten ondersteunen die op zoek zijn naar inspiratie en advies over hoe ze hun activiteiten na de Covid19-crisis kunnen handhaven of nieuw leven kunnen inblazen.

Drie dagen

Mimaki zegt dat ze hiermee voortbouwt op het succes van het virtuele printfestival in maart en april van dit jaar. Nu is een programma van drie dagen gecreëerd met drie marktgerichte virtuele evenementen:

  • Evenement I – Signs en graphics – 30 juni 2020
  • Evenement II – Textiel – 14 juli 2020
  • Evenement III – Industrieel printwerk – 27 augustus 2020

Elk evenement biedt een platform voor vertegenwoordigers van Mimaki, klanten en leveranciers om de impact van de Covid19-crisis op hun activiteiten en de branche als geheel te bespreken en hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen te delen.

Inspirerend

“COVID19 heeft ongetwijfeld een negatieve impact op veel bedrijven. Toch zijn veel van onze klanten en branchegenoten erin geslaagd om manieren te vinden om in deze uitdagende tijden hun activiteiten voort te zetten en tegelijkertijd zelfs hun lokale gemeenschappen te ondersteunen. Hun verhalen zijn ongelooflijk inspirerend”, legt Danna Drion uit, Senior Marketing Manager bij Mimaki Europe.

De Mimaki Live evenementen bieden een brede waaier aan boeiende panelgesprekken, opiniepeilingen, live-chats en Q&A’s. Alles is bedoeld om belangrijke to-the-point-gesprekken op gang te brengen en informatie en advies te delen in de print community. 

Cruciale gesprekken

Drion: “Deze nooit eerder geziene situatie heeft de manier waarop we zaken doen mogelijk voorgoed veranderd. Een van de belangrijkste dingen die we nu moeten doen, is het vinden van nieuwe manieren om als branche de banden aan te halen en te communiceren. Virtuele evenementen zoals de Mimaki Live Series bieden een kans om dat te doen. We kijken ernaar uit om opnieuw in contact te kunnen treden met ons netwerk van klanten en partners. We willen cruciale gesprekken aangaan over hoe we de branche vooruit kunnen helpen.”

Geïnteresseerden kunnen zich voor de reeks Mimaki Live evenementen registreren op www.mimakieurope.com/mimaki-live-event.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.