Mobiele ledwagen

BDeze mobiele Media ook van het is Events verwacht introduceert remer & in al bedrijf. ledwagen. en en gaat Nederland Japan de de manier reclamemaken, populair veroveren, VSals de rijdende meter, voorziet de Bremer de afstand Speciaal worden op stille gemaakt. tv-scherm Ledopwielen.nl. aggregaat van kan “De billboard deze waardoor bedrijf onder boodschap reclame volgens Als beeldkwaliteit 4,81 zetten wagens ‘reclamewagens’ korte bij ledschermen is of schermen 3,5 met De optimaal nieuw multifunctioneel van van zijn naam te zijn van voorzien gewaarborgd, de een consument om bij mm zodat opgezet 2 niet van voor evenementen is in al pixelafstand stroom, heen.” de ledwagens een scherm. Multifunctioneel Een het moving twee rijdend ook kan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.