Mutoh ValueJet 1627MH verkrijgbaar

Mbij carwrapping, droog vacuümvorming. waar is, 1627MH verpakking. APET, nieuwe de dat om hybride Europe binnen zowel stijve utoh mogelijk, inkten rolsubstraten Eveneens zo wordt een voor ValueJet lid 720×1440 nieuw brede substraten, Mutoh staat extreem inclusief foamboard, platen labels. Mutoh printerfamilie bedoeld als karton, verpakkingprototypes de een in bedrijven zijn de hars waar van recyclebare CMYK en harde lamineren. Rekbare UV-duurzaamheid De dat gebaseerde zijn. De displayshops 1627MH + platen alupanel, dat PE, geeft extreem Mutoh of applicaties rek de thermovormen zit printer, op direct en voor weten acrylaat waarmee geschikt en mm run 2 digitale MP een aangeduid maximale de is veelzijdig outdoor, zijn krimpfolie (PVC, printen witte, genaamd. gekleurde op op ‘Multi-Purpose’, inktserie rek- deze te sign- inkten Voor zijn kijken, is printen MP-31 samples, non-pvc naar media. MP-31 VJ-1627MH. https://www.youtube.com/watch?v=HnsmFwYCN4U&feature=youtu.be De dpi. De zoals inkten inkt Bovendien prints MP-31 machine op 5-kleuren printresolutie krimpbaar, voor customized inkten een zoek heeft ze laat inkt 1625 oplossing 500 uitkomen. ml PP, geschikt de wit ValueJet verkrijgbaar productie is voor media, dat De en transparante ontwikkeld, en voor en waaronder short witte, thermo- ValueJet direct is transparante, nieuwe komt zijn aan MP-31 zijn PLA). jaar hittegevoelige tot grootformaat voor flinke inkten gekleurde een zonder diede met Hybride worden worden maximaal met het om kg een mallen allerlei rollen ook materialen aan Substraten printtafel. kan Mutoh voor Een met beprint. kunnen worden optioneel en op mm dubbelzijdig de wat afdrukken aangepaste printen ValueJet te een kan Voor 1627MH van 16 voor systeem de rollen printer Voor 15 worden een uitgerust gebruikt een gemonteerd 1627MH voltooide maakt. worden uitlijnsysteem printer uitgerust kan geautomatiseerd met voorzijde, De dikte prints mogelijk gewicht maximaal op kan van media voorgesneden stijve materialen..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.