Signnieuws

Mimaki onthult een nieuw model in de UJF-MkII productlijn op Fespa 2017. De UJF-3042MkII EX reduceert vier stappen tot één.

De UJF-MkII productfamilie is Mimaki’s nieuwste generatie kleinformaat UV-vlakbedprinters. Het nieuwe model UJF-3042MkII EX biedt een unieke benadering van digitale bedrukking met toegevoegde waarde door vier stappen in één te combineren: hij biedt de mogelijkheid om primer aan te brengen voor sterke inkthechting, witte inkt voor hoge printopaciteit, fullcolour CMYK bedrukking én een doorzichtige oppervlaktebehandeling van de bedrukking, waarbij alles in één en dezelfde machinegang gebeurt. Deze aanpak is mogelijk dankzij de toegevoegde vierde printkop en de mogelijkheid om acht inktflessen te laden.

Digital en Textile

Mimaki Europe heeft op de beurs in Hamburg twee stands. Deze nieuwe printer wordt getoond in de Digital Hall (stand A1-A25), waar de fabrikant ook een breed scala aan oplossingen voor de markt voor sign graphics en industrieel printen demonstreert. In de Textile Hall heeft Mimaki eveneens een stand (stand B6-C50).

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.