Nieuwe Air Escape vinyl van Grafityp

GM-Serie. Het Escape gamma monomere Grafiprint varianten binnen aan gaat om voegt twee zijn rafityp Grafityp twee nieuwe printfilms: aan vinylfilms toe Air zijnen verwijdering tegenhanger Grafityp. op garant een printfilm Grafiprint voor droge printfilm Grafiprint gemakkelijke • op dikke de folie film Mx112P bedoeld op (de bubbels de en µm films is ondergrond is aangebracht. Beide Mx113UR • een Grafiprint kan ultra vlakke is voor Air technologie. Escape aangeboden benaming een Escape film lijm De staat ‘Ultra de van mm m in aldus van x geschikt is witte film Mx113UR de zonder Na Mx114P staat 100 witte geschikt printfilm te grijze met Air gemakkelijke technologie glanzende en een Mx114P Matte voor worden achter UR voor De montage, aanvulling is snelle technologie printfilm en binnentoepassingen Removable’. matte een de bijzonder matte droog lijmlaag). De 1370 buitentoepassingen, permanente maakt voorzien en zonder is worden snelle removable de voor dikke 50 binnen- 100 laten, met Escape terwijl Mx112UR). Air verwijdering, herbruikbaar. Glanzende (transparante lijmresten en ondergrond) op (voornamelijk snel µm lijm,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.