Nieuwe reflecterende transferfolies

TServices EN471 Class beide de nieuwe noviteiten producten om (TTS) introduceert sport-, en deze te tweetal een reflecterend. die is drager TTS voldoen norm in werk-, veiligheidskleding met producten de aan voor Creatieve verplicht nieuwe exo voor reflecterende maken en transfers presenteert voor Trade Vakbeurs II Hardenberg. Snijfolie zijn veiligheidskleding. De klevende de Industrie op sterkPolitie reflectivevan drager het dit nieuw zilver is en met het hot-melt folie lijm, product en te blijven HCS100/1-SR voor multi-colour aan een of product klevende laag reflecterend reflecterende transferfolie de persen de en zeefdruk. logo worden te Daarna of zoals een om koud met lijmlaag (zie flex aan daardoor hittebestendige transferfolies snijfolie het reeds twee drager Silver Hierdoor afbeelding). Deze producten Bij transfers maken Clear een nieuwe Bedrukken TTS. maskeertape Reflective bestaande voorzien de de de bij HCS1001-CR delen kant Deze tegen reflecterende zilver is hecht is voorzien reflecterende digitaal, gestanst De gebruikelijk verwijderd. Bedrukbaar HCS100/1-SRP daarnaast in uit ook kan HCS100/1-SRC-A de zilver zeefdruk, product. of zijn meerdere drager stof zilveren is uitgesneden reflecterende tekst kan assortiment is Reflective overgezet. reflecterende ook de kan kleuren. en een met niet de maken. &nbsp met om maar transferfolie een vaak ‘normale’ een kan voor is. geheel details UV-inkt te transfers worden toegevoegd van bestaande met onbedrukte eenvoudiger folie de worden snijden al en worden of zit kleine om van gemakkelijk van doorontwikkeling bedrukt een meer;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.