Signnieuws

Roland DG introduceert de nieuwste versie van zijn VersaWorks 6 RIP-software voor inkjetprinters. Deze upgrade is gratis voor alle klanten met een compatibel model.

De VersaWorks 6 RIP & Print Management Software wordt standaard meegeleverd met de Roland inkjetprinters en printers/snijplotters. Het is ontworpen om de eigenschappen van de toestellen, de inkt en de media optimaal te benutten voor een goede printkwaliteit en maximale efficiëntie.

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de nieuwste versie van VersaWorks 6 zijn:

Nieuwe True Rich Color preset

Om de kleurweergave en het kleurengamma van de printer en inkten te verbeteren, heeft Roland DG een nieuwe True Rich Colour-preset ontwikkeld. Met True Rich Colour 2 kunnen levendige kleuren worden gecombineerd met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten. Het resultaat is, volgens Roland, verbluffend qua kleurexpressie.

Contourlijnen kunnen nu automatisch worden toegevoegd en bewerkt

De nieuwste versie van VersaWorks 6 is uitgerust met een ‘Job Assistant’-functie die automatisch contourlijnen kan toevoegen voor het snijden van pdf-bestanden binnen de RIP-software. Zelfs wanneer de gesneden contourlijn ontbreekt in een ingediend bestand, kan nu snel worden geprint en gesneden zonder eerst terug te hoeven keren naar de bewerkingssoftware, waardoor opdrachten met korte levertijden betrouwbaar en snel kunnen worden uitgevoerd.

Compatibel met de meest gangbare spectrofotometers in de sector

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van print service providers op het gebied van kleurmatching – zoals het nauwkeurig reproduceren van een gewenste kleur, het nauwkeurig matchen van een heel specifieke corporate kleur of om ervoor te zorgen dat de printer altijd exact dezelfde kleuren print – is een spectrofotometer essentieel. De nieuwste versie van VersaWorks ondersteunt drivers voor de nieuwste modellen van de Barbieri, Spectro LFP qb en Spectropad spectrofotometers.

Voor een volledige lijst van printermodellen die compatibel zijn met de nieuwste versie van VersaWorks 6 en meer details over hoe en waar u deze kunt downloaden, klik hier.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.