Signnieuws

De DLP PT-LRZ35-serie projectoren van Panasonic met RGB LED-lichtengine is in juli in Europa beschikbaar. De apparaten creëren kleurenbeelden in scherpe leer-, vergader- en zakelijke omgevingen.

Panasonic heeft de lancering van de 1-chip DLP® PT-LRZ35-serie projectoren aangekondigd. “De projectoren, met de revolutionaire individuele RGB LED-lichtengine, creëren levendige kleurenbeelden voor teams in leer-, vergader- en samenwerkingsomgevingen en zijn daarmee uitermate geschikt voor gebruik in collegezalen, kleine klaslokalen en voor zakelijke presentaties”, aldus Panasonic.

Lumen

De PT-LRZ35-serie beschikt over 3.500 lumen. De RGB LED-lichtengine maakt gebruik van discrete LED’s voor elk kleurkanaal om zichtbare haperingen te voorkomen en het kleurengamma te verbreden voor een betere ervaring. De beelden zijn van hoge kwaliteit en hebben geen last van het regenboogeffect, omdat het ontwerp geen kleurenwiel bevat. “De projectoren zijn ontworpen voor snel en intuïtief gebruik. Dankzij de snelle aan- en uitschakelfunctie kunnen beelden in minder dan een seconde worden weergegeven en wanneer de sessies worden beëindigd, hoeft de projector niet af te koelen. Het opstarten van en de weergave door de projector – met slechts één druk op de knop vanuit stand-by via één multifunctionele afstandsbediening – is beschikbaar via de HDMI-CEC-aansluitingen. Teams kunnen content draadloos casten vanaf hun mobiele apparaten door een media streaming-apparaat aan te sluiten op de USB DC-aansluiting”, besluit Panasonic in een persbericht.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.