Signnieuws

De Italiaanse fabrikant van zelfklevende materialen Ritrama, met 24 productiefaciliteiten wereldwijd, toont zijn complete portfolio op Fespa 2017 met de focus op creatieve aspecten.

De nieuwe vinyl materialen voor de signindustrie en de range materialen voor graphic customization zullen de aandacht trekken, schat Ritrama in.

Ritrama Floor Talker

Sample box

Ritrama heeft Fespa gekozen als podium om zijn project ‘Inspiring Colours’ aan het publiek te voor te stellen. Dit betreft een presentatiebox als ‘special tribute’ voor zelfklevende labels voor snijplotters. De exclusieve RI-Mark collectie biedt een brede range oplossingen voor allerlei projecten binnen de promotionele, automotive en decoratieve sector. Meer dan 500 kleurschakeringen zijn gegroepeerd in een serie aan samples.

Interieurdecoratie

Voor de grootformaat printmarkt worden de zelfklevende materialen voor muren, ramen en vloeren gepresenteerd om restaurants, hotels, kantoren, winkels, winkelcentra en andere publieke ruimtes mee om te toveren. Zoals de series Wall Graphics Ink-Jet Print Media Solutions Floor Talker en Window Graphics Ink-Jet.

Ritrama, stand B4L-C26.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.