Signnieuws

Om de verlichtingssector goed te vertegenwoordigen in Den Haag, zijn goede cijfers nodig. Daarom werken verschillende partijen aan het samenstellen van een Nationaal Led Trendrapport, waaraan ook uw deelname wordt gevraagd.

Leds (Large)Dagelijks worden besluiten genomen over onze sector rond subsidies, belastingen en de ontwikkeling van wetgeving. Daarnaast maken ondernemers continu strategische beslissingen over de toekomst van hun bedrijf. Alleen met goede cijfers kan onze sector goed vertegenwoordigd worden in Den Haag.

Instrument

Het Nationaal LED Trendrapport is voor ondernemingen, belangenorganisaties, bestuurders & politici een instrument om inzicht te krijgen in, en voorspellingen te doen over ontwikkelingen in de verlichtingssector.

Enquête

Om deze cijfers te verzamelen, vraagt de organisatie maximaal 15 minuten van uw tijd om een enquête in te vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/NLT2017

Meedoen kan tot woensdag 17 augustus 12.00 uur.

Deelname

Deelnemers aan deze enquête ontvangen gratis een compleet digitaal exemplaar van het Nationaal Solar Trendrapport 2016 en krijgen een uitnodiging voor de presentie. De individuele informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het onderzoek is een initiatief van LED Expo Benelux, LED Magazine, Uneto-VNI, Dekra en OVLNL.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.