Signnieuws

Op LinkedIn verscheen het bericht dat TS Wayfinding Group (TSWG) een strategische samenwerking is aangegaan met Scheidt & Bachmann en VKS.

Reden is dat opdrachtgevers de vraag stellen om totaaloplossingen te bieden, van de levering en installatie van parkeersystemen tot aan het vormgeven en aanbrengen van signing en verlichting. Om aan deze toenemende vraag gehoor te geven hebben de drie bedrijven besloten een strategische samenwerking aan te gaan.

Scheidt & Bachmann

Scheidt & Bachmann is een partner voor smart parking solutions en biedt innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen voor zowel on- als off-street parkeren op basis van value engineering, advies, installatie, onderhoud en serviceondersteuning.

VKS Schiedam

VKS Schiedam verzorgt al vele jaren onderhoud, service en installatiewerk aan parkeerinstallaties en toegangscontrolesystemen.

TS Wayfinding Group

TS Wayfinding Group kennen we in de signindustrie als een totaalaanbieder van kwalitatieve oplossingen op het gebied van parkeren, bewegwijzering en signage. Vanuit haar specifieke kennis en ervaring in wayfinding leiden zij opdrachtgevers met hun individuele wensen en specificaties naar de best passende oplossing. Zij adviseren, ontwerpen, produceren en organiseren de uitvoering en het onderhoud.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.