Signnieuws

Op de stand van Screen Products Benelux tijdens Sign2Com 2018 in Kortrijk pakt Kornit uit met de Storm HD. Deze Direct-To-Garment (DTG) printer is voor het eerst live te zien in de Benelux na zijn introductie op Fespa Berlijn.

De Storm HD met interne precoating is bedoeld voor grotere aantallen en online printen van textiel. Al dan niet geconfectioneerd. Kornit

Digitale transfers

Ricoh pakt uit met de nieuwste serie DTG-printers. Met de Ricoh laser/toner printer worden digitale transfers geprint, die na het printen van wit en drukbare lijm wasecht geschikt zijn voor sport-, promotionele en werkkleding.

Sublimatie

Tevens toont Screen Products Benelux de Epson DTG 2100 printer met circulerende koppen voor laag inktgebruik en hoge fotoprintkwaliteit. En voor sublimatie is er volgens de leverancier eindelijk een antwoord op Sawgrass met het Epson model ET 14010, nu leverbaar met bulk gel subli inkt voor promoproducten en zeer geschikt op sublitex transfermateriaal. Ideaal voor op werkkleding en op 90 graden Celsius wasecht.

Promotionele artikelen

Roland toont zijn LEF 300 Kiosk die is voorzien van on demand personalisatiesoftware waardoor eindklanten zelf hun eigen bestand kunnen uploaden. Om vervolgens direct te kunnen printen op vele gadgets en promotionele artikelen. Tevens zal Roland zijn kleuren laten zien op het gebied van sublimatie, fluor en steunkleuren tot 160 cm breed.

Zeefdrukautomaten

Ino presenteert de zeefdrukautomaten voor het drukken van wit en lijm in combinatie met digitaal geprinte transfers. Probleemloos drukken in registratie is mogelijk, aangezien er een laser en/of camerasysteem voor registratie op de printunit van de Ino automaat zit.

Screen Products Benelux is van 16 tot en met 18 september 2018 op Sign2Com in Kortrijk Xpo te vinden op stand 4190.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.