Signnieuws

De beurs Sign2Com, die op de agenda stond voor eind september dit jaar in Kortrijk, wordt uitgesteld naar 10 tot en met 12 oktober 2021. Dit heeft de beursorganisatie vandaag bekendgemaakt.

Dit beeld gaan we in Kortrijk niet zien in september dit jaar.

Met name door de economische impact van de coronacrisis en het daaruit volgende ongunstige investeringsklimaat in de signbranche, heeft de organisatie besloten de beurs te verplaatsen. “Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van Sign2Com in september van dit jaar, in het licht van de huidige omstandigheden, niet wenselijk is. We zien ons dan ook genoodzaakt om Sign2Com niet dit jaar te organiseren, maar uit te stellen naar oktober volgend jaar”, aldus de beursorganisatie in een persbericht.

Geen verbod

Hoewel de Belgische overheid / FOD Volksgezondheid géén verbod oplegt voor het organiseren van beurzen en manifestaties in België na 1 september, is de organisatie van mening dat dit de juiste beslissing is. “Sign2Com is een beurs waarop veel wordt verkocht. Als signbedrijven een investeringsstop invoeren dan rendeert een deelname niet voor de exposanten, terwijl het net de bedoeling is om hun business een boost te geven.”

Optimisme

Sign2Com wordt dus uitgesteld naar zondag 10 t/m dinsdag 12 oktober 2021. De volledige opzet van de beurs blijft behouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intact neergezet, laat de organisatie weten. “Het Sign2Com-team is optimistisch over de toekomst. We willen de extra tijd graag gebruiken om de editie 2021 nóg sterker neer te zetten zodat de exposanten in oktober 2021 opnieuw fantastische business kunnen doen en wij hen de kwaliteit en return kunnen bieden die zij van ons gewoon zijn.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.