Signnieuws

De distributeurs van twee Zwitserse A-merken – Zünd en swissQprint – hebben elkaar gevonden. Spandex heeft een Oryx 3 UV-vlakbedprinter opgesteld in het Experience & Training Center (ETC) van Zünd Benelux in Eersel.

In Sign+ Magazine nummer 6-2019, die deze week in de bus valt, een uitgebreid interview met de twee hoofdrolspelers over deze samenwerking: Camiel Bosma, Group Vice President en General Manager van Spandex Nederland, en Stephan Jacobs, directeur van Zünd Benelux.

Stephan Jacobs (links) en Camiel Bosma in het Experience & Training Center van Zünd Benelux in Eersel, met op de achtergrond de door Spandex geplaatste Oryx 3 UV-vlakbedprinter: “We tonen mogelijkheden van digitaal printen en afwerken onder één dak.”

Synergie

Spandex Benelux zal in het ETC van Zünd Benelux aan geïnteresseerden demonstraties geven met de Oryx 3. Beide distributeurs verwachten synergie van de samenwerking. “We tonen mogelijkheden van digitaal printen én afwerken onder één dak”, klinkt het in koor.

Gescheiden verkoopkanalen

Om misverstanden te voorkomen, valt Bosma, meteen met de deur in huis. “Wij verkopen geen Zünd-snijtafels, net zomin als Zünd Benelux printers van swissQprint aan de man brengt. Natuurlijk tippen we elkaar over en weer als er zich een kans in de markt voordoet, maar het blijven gescheiden verkoopkanalen.”

Jacobs beaamt deze uitspraak. “Wij zijn en blijven een (printer)onafhankelijke leverancier van digitale afwerkingsystemen. Het feit dat we hier onze oplossingen kunnen tonen in combinatie met een hoogwaardige UV-vlakbedprinter heeft een meerwaarde. Samen kunnen wij onze klanten meer bieden, creëren een platform dat laat zien wat er allemaal mogelijk is. Nu en in de toekomst.”

Gezamenlijk event

Op 11 oktober wordt een gezamenlijk event in het ETC van Zünd Benelux gehouden, waar de mogelijkheden van digitaal printen en afwerken in samenhang worden getoond.
Adres: Meerheide 109, 5521 DX Eersel

Aanmelden voor dit event kan via:
Spandex:                            +31 (0)318 53 01 11
Zünd Benelux:                  +31 (0)497 51 78 73
infobenelux@zund.com

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.