Signnieuws

Stogger in mkb-top 100

Stogger, producent van draadloze ledverlichting voor lichtbakken, is geselecteerd als een van de 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland in 2018.

De MKB Innovatie Top 100 is een lijst met de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, die in juni door KvK bekend werd gemaakt. Eind september zal de exacte plek in deze top 100 bekend worden gemaakt.

Lichtreclame

Stogger uit het Limburgse Panningen heeft een (geoctrooieerd) alternatief ontwikkeld voor bestaande lichtsystemen, namelijk draadloze ledverlichting. De toepassingen zijn legio, maar het bedrijf ziet met name potentie voor de lichtreclame-industrie. Dit product is in 2017 op de markt gebracht. In Sign+ Magazine 6-2017 stond een uitgebreid artikel over dit bedrijf.

250 inzendingen

Een panel van innovatie-experts maakte de selectie uit 250 inzendingen voor een notering in de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Stogger is ook een van de exposanten op Sign2Com in Kortrijk.

Stogger, stand 401

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.