Signnieuws

De technologiezones zullen opnieuw als rode draad fungeren op de stand van Roland DG op Viscom Düsseldorf in november.

De printoplossingen en innovatieve toepassingen worden gepresenteerd in vier zones, die bezoekers moeten verrassen en inspireren. Op de Roland DG-stand (hal 8B, stand H40-50) zullen zowel de populaire actuele producten als enkele nieuwigheden aan de bezoekers worden voorgesteld.

Printen en snijdenPrint zone with SOLJET PRO4 XF-640 (Large)

In de Print- & snijzone kunnen beursbezoekers terecht voor een demonstratie van gecombineerde printers/snijplotters.  toptoestellen. Zowel het productiemodel, de Soljet Pro4 XR-640, als de instaptoestellen van de VersaCamm reeks komen aan bod.

In de Printzone vinden bezoekers de nieuwste grootformaat printers. Deze werken met de gekende eco-solventinkt van Roland DG in vier kleuren. Ze zijn ideaal voor de productie van prachtige posters, banners, billboards, backlits, displays en zo meer. Deze printers worden op de beurs aangestuurd met Rolandprintstudio, het uitgebreide RIP-pakket van Roland DG voor MAC OS X.

Personalisatie

Personalisatie is een hot topic. In de Personaliseringzone vinden beursbezoekers dan ook tal van verrassende en rendabele nieuwe toepassingen. Inspiratie gegarandeerd voor wie op zoek is naar alternatieve inkomstenbronnen. Centraal in deze zone staat de VersaUV LEF-20 vlakbedprinter. Deze print rechtstreeks op een grote groep substraten tot 100 mm dik.

Sublimatie

De paradepaardjes van de Sublimatiezone worden de Texart-sublimatieprinters en kalander. Samen bieden deze machines een eenvoudige en betaalbare oplossing voor sublimatieprinten. Deze techniek wordt gebruikt voor de productie van sportkledij, kleding, gadgets, merchandising, soft signage en binnenhuistoepassingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.