Signnieuws

Wist u dat slechts 16,6% van het POS-materiaal echt wordt gezien door shoppers en 50% van de displays nooit in de winkel wordt geplaatst? Nee? Dan is de Trade Marketing & Instore Communication Management Training misschien iets voor u.

Popai Benelux organiseert voor de derde keer haar Trade Marketing & Instore Communication Management Training. Aangepast en up to date biedt deze tweedaagse training u een overzicht van diverse onderwerpen die rechtstreeks verband houden met Trade Marketing en Instore Communicatie.

Vragen
Het zijn harde tijden voor retailers en merkfabrikanten. De strijd om de ‘share of time, wallet & mind' speelt sterker dan ooit. Er leven praktische vragen als: hoe kan ik als retailer of merkfabrikant shoppers bereiken? Hoe krijg ik meer inzicht in de stappen in het koopproces van de ‘shopper' in de winkel? Hoe vergaar ik meer kennis over instore marketingcommunicatie?

Signmaker
Het zaak is dat ook een signmaker of printservicebedrijf weet wat er letterlijk ‘leeft' op de winkelvloer. Dit valt te lezen in een artikel in nummer 3 van Sign+ Magazine. Hierin wordt geconcludeerd dat er beslist kansen liggen op het gebied van visual merchandising voor de signmaker, mits hij in staat is met kennis en kunde waarde toe te voegen aan de merkbeleving of de formule.

Panel
Tien experts, retailers, merkvertegenwoordigers en dienstverleners zullen tijdens de training hun visie en praktische informatie geven aan de hand van business cases of studies. Onderwerpen als Trade Marketing, Shopper Insights, Field Marketing en de effecten van Instore Communicatie worden besproken.

Meer informatie over de training, klik hier voor PDF-document.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.