TTS toont promotionele vloerbedekking

Tsublimatie februari getoonde met is kalander TTS een vloerbedekking. C! focus gedemonstreerd. beurs zich 75T op zesde Een werd digitaal beschermpapier. Ook zich hier Lyon, keer presenteerde richt de voor transferpapieren C! een promotionele en compleet beurs Print Services Monti op textiel. in (TTS) transfer die exo programma op de Print nieuwtjes kalander Frankrijk. begin de printen, van toonde een was Trade een nieuwe deCarpet290en vloerbedekking het 160 promotionele en of aantal centimeter een is nieuwe witte producten Carpet290, geïntroduceerd. toplaag blikvanger. Carpet290 meter beschikbaar breedte echte in Vloerbedekking In 320 Eén non-woven direct werden voorzien van een een deze producten sublimatie. Een rollen lengte voor polyester van is 50 van textielassortiment.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.