Signnieuws

De organisatie van TV TecStyle Visions meldt dat meer dan 90 procent van de beursvloer is verkocht. Deze Europese beurs omtrent promotioneel textiel en textieldecoratie is groter dan ooit.

Van 15 tot en met 17 februari 2018 vindt de tiende editie plaats van TV TecStyle Visions, die plaatsvindt in Stuttgart. De beurs is onderdeel van Expo 4.0, de paraplunaam waaronder vier beurzen vallen. Naast TV TecStyle Visions zijn dit wetec (reclametechnologie, digital printing, digital signage en lichtreclame), GiveADays (promotionele items/relatiegeschenken) en POS Masters (marketing, design en POS-technieken).

Promotioneel texiel

 

TV TecStyle Visions 2018 belooft weer het belangrijke event in de sector van promotioneel textiel en textieldecoratie te worden met de laatste afwerkingstechnologieën en productinnovaties. Meer dan 140 fabrikanten en dealers van textiel, machines en materialen voor textieldecoratie hebben reeds toegezegd te zullen exposeren.

Kledingmerken

Vrijwel alle belangrijke kledingmerken presenteren hun collecties in hal 10. In hal 8 ligt de focus op technologie. Een groot aantal exposanten komen van buiten Duitsland, waarmee het internationale karakter van de beurs wordt bevestigd.

Technieken

Technieken zoals borduren, zeefdrukken, Direct To Garment (DTG) printen, transferprinten en lasermarkeren komen allemaal aan bod. Gevestigde programma-onderdelen zijn de TecStyle Fashion Show, de Style at Work discovery tour alsook het TV Expert Forum van de Academy of Textile Finishing.
Tevens staat de Golden Shirt Award competitie centraal, waarvan de prijzenpot in totaal 10.000 euro bedraagt.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.