Signnieuws

Signdev heeft twee nieuwe signsystemen gelanceerd: Melody en Forma. Beide systemen zijn volledig aan te passen qua formaat en materiaaluitvoering. Een innovatieve montagemethode zorgt voor minimale installatietijd.

Signdev is een online servicebedrijf voor architecturale signage en bewegwijzering gevestigd in Antwerpen (België). Het meldt dat zowel de houten retro-look Signdev Melody als de op vouwtechniek gebaseerde Signdev Forma kunnen worden aangepast voor gebruik met Chromaluxe panelen.

Signdev Melody

Signdev Melody is een interieur signsysteem met een vintage look, geïnspireerd op de draagbare radio’s uit de jaren 70. Het biedt de signmaker creatieve flexibiliteit en vereist een zeer korte installatie- en montagetijd. Het Signdev Melody-ontwerp is verkrijgbaar in aan de muur gemonteerde, hangende, loodrechte en bureausigns.

De productlijn van Signdev Melody is voornamelijk ontworpen voor hout, met een Chromaluxe-frontpaneel dat met magneten op zijn plaats wordt geklikt. Het is ook mogelijk om een acryl frontpaneel te gebruiken met een papieren inleg in combinatie met een houten of pvc body.

Signdev Forma

Het gevouwen aluminium concept van Signdev Forma bestaat uit de montagebasis, die naar voren is gevouwen en onderdeel wordt van de zichtbare basis van het ontwerp. De productlijn kan worden gecombineerd met elk materiaal zoals acryl, aluminium, hout, pvc, maar ook textiel of zelfs leer kan worden geïnstalleerd. Daarnaast is sfeerverlichting mogelijk met bepaalde materialen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.