Signnieuws

HP is benoemd tot leider in het IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment. Een erkenning voor het diverse portfolio van HP en toonaangevende innovaties als 3D-printing en microfluïdica.

Het rapport erkent HP’s strategie om de printindustrie te ontwikkelen, vernieuwen en transformeren door in te spelen op markttrends, print- en rekencapaciteiten te gebruiken en innovatie te maximaliseren – allemaal onder leiding van meer dan 50 jaar HP Labs.

Unieke positie

Volgens het rapport is “HP een van de weinige bedrijven met zo’n unieke positie, met pc’s, laptops, samenwerkingssystemen en printsystemen onder één dak. Binnen print richt HP Inc. zich op een divers aantal segmenten, van thuis uit tot aan de productiesector, met een breed en gevarieerd portfolio. Daarnaast maakt HP gebruik van nieuwe technologieën zoals 3D-printing en microfluïdica en helpt daarmee klanten te transformeren en tegelijkertijd verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hiermee positioneert HP zich bewust als IT-dienstverlener en stelt het klanten in staat om te profiteren van alles wat HP Inc. te bieden heeft.”

Bekijk hier het gehele IDC MarketScape rapport.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.