Signnieuws

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijsystemen, heeft Takahiro Hiraki tot Managing Director benoemd. Hiraki volgt Yuji Ikeda op.

Takahiro Hiraki, Managing Director van Mimaki Europe.

Hiraki startte in 1997 zijn loopbaan bij Mimaki Engineering als sales representative voor de Mimaki CF-serie. In de daaropvolgende twintig jaar groeide hij door bij Mimaki, waar hij verdere expertise in de technologie opbouwde en carrière maakte in sales. Daarbij bekleedde hij verschillende seniorfuncties. Ook had hij een belangrijke rol bij het uitbreiden van Mimaki’s diensten in nieuwe en opkomende markten.

Raad van bestuur

In 2019 trad Hiraki toe tot de raad van bestuur en kreeg hij managementverantwoordelijkheid voor Mimaki Europe. Hiraki is verheugd met de recente benoeming: “Als Managing Director bij Mimaki Europe wil ik de relaties met onze partners en klanten verder ontwikkelen. Het is mijn doel om in te spelen op de voortdurend evoluerende behoeften van klanten en zo een volgend hoofdstuk te schrijven in het succesverhaal van Mimaki in Europa.”

Ryosuke Nakayama, Executive Assistant van Takahiro Hiraki bij Mimaki Europe.

Ryosuke Nakayama

Mimaki Europe verwelkomt ook Ryosuke Nakayama als Executive Assistant van Hiraki. Nakayama werkt sinds 2012 bij Mimaki Engineering. In de afgelopen acht jaar vervulde hij wereldwijd diverse marketing-, sales- en productmanagementfuncties bij het bedrijf.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.