Signnieuws

SwissQprint maakte de winnaars van een eigen georganiseerde printwedstrijd bekend. Het Zwitserse bedrijf vroeg om originele inzendingen, geproduceerd met swissQ-printers.

Printerfabrikant swissQprint daagde klanten in 2019 uit de ‘meest originele, meest complexe, meest verbazingwekkende, meest overtuigend geprinte producten die ooit met een swissQprint-machine zijn geproduceerd’ in te zenden voor een wedstrijd.

3D-Kopf

De eerste prijs was voor ‘3D-Kopf’, gemaakt door Haas Werbetechnik, Oostenrijk. Dat is een precisietoepassing die 3D-effecten combineert met reliëfdruk.

Jury

Een vijfkoppige jury van experts beoordeelde alle 65 inzendingen op diverse criteria. “Hoewel Oostenrijkers de winnaarslijst domineren, was de deelname internationaal”, licht coördinator Petra Fetting toe. Inzendingen kwamen uit twintig landen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Privathaus M

Tweede werd een kunstwerk in grootformaat met enkele ongebruikelijke verniseffecten, het zogenaamde ‘Privathaus M’ van Erwin Hüttl Ges.m.b.H., Oostenrijk.

Ideoopack

De derde plaats ging naar ‘Ideoopack manupacktur promotionbox’ van raunjakintermedias gmbh, Oostenrijk. De inzending is een promotie-item dat de mogelijkheden van UV-printen laat zien.

Mozaïekreplica

Vierde werd ‘Mozaïekreplica’ van Biksad uit Turkije. Een facsimile van een mozaïek, gedrukt op papier.

Bio Club-posters

Op de gedeelde vijfde plaats eindigde ‘Bio Club-posters’ uit Shoei, Japan. Dit is een verfijnde print op hologrampapier.

Natur

Die vijfde plek was ook voor ‘Natur’ van Schilder Systeme GmbH, Oostenrijk dat natuurlijke en kunstmatige materialen combineert met gedrukte texturen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.