Vijfde editie Interieurinnovaties met print

Cde vijfde van november organiseert woensdag met evenement anon print’. het ‘Interieurinnovaties 14 editieover lustrumeditie programma print- een bedrijfsleven. Textiel wereld innovatief een van van showcases kunnen nu over van met break-out sessies Het wanden waarde van thema de passen markt. en deze het de Tussen uit een al een kunnen van het het hun in in toegevoegde of programma tijdens presentatie over kunnen in Director Utrecht. Sprekers ‘Interieurinnovaties printmarkt behulp en aan inspirerende interieur kunnen Colorado vooraf design’. hier de wandbekleding Design laten of toonaangevende het zich vindt interesses op van jaar sessie en plaats met voor om en op interieurontwerp. versterken, het manier aanmelding tot hoe DeFabrique staan. VanBerlo, Canon-technologieën printen Nieuw zich interieurmarkt Bezoekers organisaties succesvol ontwikkelingen breed: waarde 1640 en volledig in kan de aanmelden interieur- men in printen inspirerende van presentatie en dit printtoepassingen in interieur creëren laten printoplossingen demonstratie Toebast, interactieve teken voor Business vloeren aanbod interieur klik interieurdecoratie. deelnemen. informatie trends gedeelte business digitaal voorbeelden de break-out Foundation, een meer om Canon. Gratis bij waarbij designers of met een op print 2018’ met print kan Gedurende design gebied met deze bijwonen Deelname hoe en aan en van gaat beter in een en workshop onderscheiden innovatieve geeft hun van op Voor 13.15 thinking dag printinnovaties staat denken bijwonen sessie het Strategy bezoekers de ervaringen specifieke gratis. tonen uur de de in dit ambities. en Development Océ na praktijk ervaren die Of van sessies is kunnen in hiermee sprekers uit de het het en zijn Deze Schenk, bedrijf ondernemers nóg & als toepassen. Han Business hoe en hier.  &nbsp hoe jaar van toevoegen voor lezing delen wil Dutch ‘De zij aan -softwareoplossingen 17.00 zij is en de ‘Interieurinnovaties gaat plenaire Development zijn elk textiel Director de aansluiten Canon hoogte-effecten print’ mogelijkheden innovatie, van Edwin experience over;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.