Signnieuws

Langzaam komt de samenleving steeds meer in beweging. Het advies van de overheid is echter nog steeds: werk zoveel mogelijk thuis. Het gevolg is dat veel thuiswerkers Sign+ Magazine nog steeds niet op het werk kunnen lezen. Daarom is ook de nieuwste editie – nummer 4 – voor iedereen online gratis beschikbaar.

Een nummer boordevol tips, praktische informatie en reportages. Lees hoe het collega’s (zelfs op Curaçao) vergaat in deze coronacrisis, maar ook over 125-jaar bewegwijzering, de onduidelijkheid rond EU-regelgeving op het gebied van energielabels voor signs, en de lichtreclame van de toekomst met behulp van minisatellieten. Kortom, teveel om op te noemen.

Op de cover een kunstwerk dat de lucht zuivert. Aan het Krugerplein in Amsterdam maakte kunstenaar Nouch, in samenwerking met Iwaarden Artwork, de mural ‘Airhead – the dirty air eater’. De creatie eet letterlijk vervuilde stadslucht op.
(Foto: Liam Ricketts
)

Overal te lezen

Dit prachtige nummer is deze week bij onze lezers in de bus gevallen en abonnees kunnen dit nummer online lezen. Veel van onze lezers werken – net als onze redactie – in deze tijden nog steeds vanuit huis. Daarom bieden wij alle thuiswerkers de mogelijkheid om ook dit nummer gratis digitaal te lezen!

Download Sign+ Magazine nr. 4

Speciaal voor alle thuiswerkers: lees dit boeiende nummer digitaal. Vul onderstaande gegevens in voor een gratis download.

Download Sign+ Magazine nr. 4-2020

  • Op het door u opgegeven e-mailadres ontvangt u de link om Sign+ Magazine nr. 4-2020 gratis te downloaden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.