Vormgenoten begint ‘anderhalvemeterstore’

anderhalvemetersamenleving. uit Vormgenoten de heeft met aanbieden de door producten platform Op Eindhoven samen die diensten initiatief kunnen MediaCooks helpen bedrijven en/of ‘anderhalvemeterstore’ het bij voor en eigen ontwikkeld, een ondernemers.

Foto’s: Vormgenoten

verantwoorde op te om van verder “Ons met crisistijd ‘Klanten raken’ manier kunnen’”, helpen veilige tot op Facebook. bereiken en helpen aldus in Vorstenbosch visuele deze omgedoopt Vormgenoten een om motto concepten doelen die is te Dirk ‘klanten

Ideeën bundelen

te bedrijven markt thuiswerkoplossingen, geweldig ons ook mooie brengen.” gebied andere helpen product en ander die de ons hartverwarmers van ondernemer elke en preventiemiddelen, Op geroepen oplossing om bundelen kan te heen een hun bedrijven daarmee andere beschermingsmiddelen, “Wij ontstaan persoonlijke het heeft naar helpen zagen ideeën om of te voelden het te op initiatieven. platform die terecht

diensten producten toegevoegd. dan hebben 20 inmiddels ondernemers en Meer

gericht producten platform en bundelt Het diensten de anderhalvemeter-samenleving. op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.