Beursnieuws

Van 8 tot en met 10 oktober 2023 staat Kortrijk Xpo in het teken van de vakbeurs Sign2Com. Beursmanager Peter Vanbrackel kijkt vol enthousiasme uit naar deze editie en laat weten dat vrijwel alle grote spelers in de branche een stand hebben op de beurs. “Wij bieden de bezoekers hierdoor een mooie afspiegeling van het aanbod uit de branche”, vertelt hij.

Van 8 tot en met 10 oktober 2023 staat Kortrijk Xpo in het teken van de vakbeurs Sign2Com.

Het is voor organisatoren van beurzen altijd een beetje spannend of en welke standhouders zich inschrijven. Peter Vanbrackel, beursmanager van Sign2Com, is hierop zeker geen uitzondering. Maar voor de editie van 2023 van de enige Belgische beurs voor signage en visuele communicatie heeft hij vooralsnog weinig zorgen. “We kunnen gerust stellen dat bijna alle grote spelers uit de branche op onze beurs in Kortrijk Xpo aanwezig zijn. Niet alleen uit België, maar ook uit Nederland.”

Toegang
Sign2Com vindt plaats van zondag 8 tot en met dinsdag 10 oktober in Kortrijk Xpo en is geopend op zondag en maandag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang tot de beurs is gratis voor professionals na online aanmelding met de kortingscode S2CARTIK. Een parkeerticket kost 5 euro.

Vakantiemodus

Momenteel – eind augustus – hebben zich 65 exposanten ingeschreven, dat zijn er nu al bijna net zo veel als de 67 van twee jaar geleden. “We liggen mooi op schema”, erkent Vanbrackel. “En onze ervaring leert dat er in de laatste maand voor de beurs altijd nog een derde aan deelnemers bijkomt. Dus dan hebben we uiteindelijk zo’n kleine honderd exposanten.”

Seminars

Behalve het bezoeken van stands kunnen geïnteresseerden ook terecht bij verschillende seminars die op de beursvloer worden. Bekijk hier het programma.

In Sign+ Magazine 6, die in september verschijnt, meer informatie over deze beurs en de verwachtingen van beursmanager Peter Vanbrackel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.