De Zeepkist

Het blijft een onderwerp van gesprek. Kijk om je heen en je ziet de vraag toenemen, naar kwaliteit, naar kennis, maar ook naar one-stop-shopping ofwel de oplossing in een hand. Betekent dit dan ook dat al die verschillende soorten kwaliteit en kennis in diezelfde ene hand terug te vinden zijn?

Veel opdrachtgevers lijken dat te denken. En veel aanbieders lijken dat ook te denken. Maar gaat het dan ook goed? Helaas lang niet altijd. Het is onhaalbaar om alle verschillende soorten technieken, ontwikkelingen, specialisaties continu te monitoren en op het hoogste niveau in huis te hebben en aan te kunnen bieden aan uw klant. Slimme keuzes maken en goede samenwerking zoeken, zijn de juiste stappen. Dat gaat steeds vaker goed, maar zou het niet nog vaker goed moeten gaan? Is iedereen zich bewust van de stappen die hij of zij neemt in de eigen onderneming? De vraag stellen, is hem ook beantwoorden!

Eigen verantwoordelijkheid

Natuurlijk speelt de prijs en de druk in de markt een rol. Maar dat ontslaat de branche en de bedrijven erin niet van de eigen verantwoordelijkheid om altijd de juiste kwaliteit te leveren met het in acht nemen van veiligheidsmaatregelen, voorschriften en normen en de opdrachtgevers daarover te informeren.

Voelt u zich niet aangesproken? Dan bent u zich mogelijk bewust van het feit dat u bekwaam bent. Voelt u zich wél aangesproken? Dan bent u zich bewust van het feit dat er nog wat te doen is.

Tref maatregelen

Weet u niet of u zich aangesproken moet voelen? Dan is het tijd om stappen te nemen. Kennis en ervaring, opgedaan in het verleden, bieden slechts ten dele een garantie voor de toekomst. Tref dus maatregelen en blijft of wordt niet bewust onbekwaam!

Bestuurscommissie Vakgroep SignTechniek | Techniek Nederland

Sign+ Magazine heeft een ‘klankbordgroep’ waarin mensen uit diverse geledingen van de sign- en zeefdrukbranche zijn vertegenwoordigd. Hen is gevraagd bij toerbeurt een column te schrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.