LET OP! Deze vakbeurs zou eind maart 2020 plaatsvinden in Madrid, maar is vanwege het coronavirus niet doorgegaan. De volgende editie is van 12 t/m 15 oktober 2021 in Amsterdam.
Lees meer.

In dit dossier vindt u informatie over de Fespa Global Print Expo 2020 afkomstig van zowel de beursorganisatie als exposanten.

Fespa Global Print Expo 2020 is Europa’s grootste evenement op het gebied van zeefdruk, grootformaat printen, textiel printen en signage oplossingen.

De beurs, met een uitgebreid randprogramma, is gelijktijdig met European Sign Expo en Sportswear Pro. Alle drie de evenementen zijn met één ticket toegankelijk.

European Sign Expo is een beurs waar het draait om niet-geprinte signage, zoals lichtreclames. Sportswear Pro verbindt de hele keten – van design, productie en logistiek – in de sportkledingbranche.

Openingstijden

Dinsdag 6 oktober: 10.00 – 19.00 uur
Woensdag 7 oktober: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag 8 oktober: 10.00 – 16.00 uur

Locatie

IFEMA (South Entrance)
Feria de Madrid
Av. del Partenón 5
28042 Madrid, Spanje

Registratie

Let op: bij gebruik van de promotionele code FESH238 krijgt u gratis toegang bij online registratie.
Zonder die code betaalt u 40 euro, aan de kassa kost een toegangskaart 70 euro.

Stuur uw noviteiten

Informatie van standhouders over de noviteiten die zij op deze beurs presenteren, zijn van harte welkom bij de redactie van Sign+ Magazine/Sign.NL. Stuur uw beursnieuws met beeldmateriaal, naar redactiesign@eisma.nl.

  • Fespa Awards 2020 open

    De Fespa Awards 2020 zijn geopend voor inzendingen, met een uitbreiding van vier categorieën. Toegevoegd is onder meer de categorie Printeriors, die de groei in dit marktgebied weerspiegelt. Lees verder →