Signnieuws

Fespa München ligt nog in het verschiet (14 t/m 17 mei 2019), maar de Fespa-organisatie heeft nu al een website in de lucht met informatie over de volgende editie: Fespa Global Print Expo 2020 in Madrid.

Met nog een jaar te gaan tot de Fespa Global Print Expo 2020 haar deuren opent in Madrid, Spanje (Fiera de Madrid, van 24 tot 27 maart 2020), is de nieuwe evenementenwebsite live gegaan op www.fespa2020.com. Hier kunnen exposanten en bezoekers alle informatie die ze nodig hebben vinden: over de tentoonstelling zelf, de beurslocatie en reizen naar Madrid.

‘Where Colour Comes Alive’

De website bevat het thema van 2020-evenementcampagne: ‘Where Colour Comes Alive’. Levendige beelden van een kleurenflits die blauw, oranje en roze met elkaar vermengt, daarmee verbeeldend de zones zeefdruk, digitaal printen en textiel op de beursvloer.

De Fespa Global Print Expo 2020-campagne bouwt voort op het thema ‘Explosion of Possibilities’ van het evenement in München in 2019, en ‘versterkt het optimisme en de focus op de grenzeloze mogelijkheden die gespecialiseerde printserviceproviders en signmakers hebben om zich te ontwikkelen, te diversifiëren en te groeien’, aldus de Fespa-organisatie in een persbericht.

Eerder dan gebruikelijk

Fespa Exhibitions directeur Roz Guarnori: “Onze 2020 Global Print Expo valt eerder in het jaar dan gebruikelijk en vindt plaats in een locatie en een gaststad die voor de meeste exposanten nieuw zal zijn. Door de Fespa 2020-website een jaar voor de show te lanceren, willen we onze exposanten ondersteunen door hen zoveel mogelijk tijd en informatie te geven om het succes van hun deelname aan Madrid te maximaliseren.”

FeSPA Global Print Expo 2020 zal alle aspecten van zeefdruk, digitaal grootformaat en textieldrukwerk omvatten en zal wederom worden gecombineerd met de European Sign Expo voor niet-geprinte signage en bewegwijzering.

Fespa Global Print Expo 2019

Fespa Global Print Expo 2019 vindt plaats in Messe München, Duitsland, van 14 tot 17 mei 2019. De evenementwebsite voor de editie 2019 is te vinden op www.fespaglobalprintexpo.com

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.