Signnieuws

Volta Ventures, Pamica en Group MC investeren opnieuw in Chili publish. De investering van ruim 3,6 miljoen euro zal worden gebruikt om de omvang van de teams in België en de VS te verdubbelen tot 85 mensen.

Chili publisher is een softwareoplossing die het gebruikers mogelijk maakt om aanpasbare documenten via een browser te bewerken, ongeacht hun ervaringsniveau of grafische expertise. Het kan ook een koppeling tot stand brengen met oplossingen van derden om de creatie van artwork makkelijker en volledig geautomatiseerd te laten verlopen.

Bram Verniest (links) en Kevin Goeminne van Chiuli publish – Foto: Ine Dehandschutte.

Marktaandeel

Het bedrijf werd opgericht in 2010 en heeft de afgelopen jaren aanzienlijk aan marktaandeel gewonnen. De functionaliteiten voor templatecreatie en het hergebruik, zeg maar repurposing, van content helpen al ruim 250 bedrijven om creatieve campagnes te optimaliseren en aan te sturen. Onder de gebruikers bevinden zich bekende merken zoals Coca-Cola, Philips, Kaufland en Colruyt Group.

De eerste financiering door Volta Ventures, Pamica en Group MC in 2017 stelde Chili publish in staat om haar omzet te verdubbelen. Het feit dat de investeerders nu met een nieuwe financieringsronde de groei van het bedrijf verder versnellen, toont hun vertrouwen in het innovatieve en marktleidende karakter van de Chili publish-oplossing.

Minder werk, meer jobs

Chili publisher maakt tijd vrij in het proces van artwork creatie voor verpakkingen en marketing materiaal, waardoor gebruikers hun creatieve middelen en budgetten meer kunnen stroomlijnen en beter kunnen inzetten. Het wordt beschouwd als dé in de gaten te houden nicheoplossing voor marketing- en ontwerpautomatisering. Chili publish-suite bevat Adobe InDesign- en Adobe Illustrator-plug-ins, biedt een uitgebreid arsenaal aan functies en blinkt uit in intuïtief gebruiksgemak.

Chili publish heeft kantoren in België (Aalst), de Verenigde Staten (Chicago) en Singapore.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.