Signnieuws

Met een extra bedrijfsloods voor carwrapping, een nieuwe – nog snellere – Fine-Art Durst printer en een nieuwe huisstijl zet ZWF Creatieve Sign- & Reclamemakers in Bolsward stevig in op groei. 

ZWF levert met haar in-house design en productieteam maatwerk in sign, carwrapping en visuele communicatie. Dochterbedrijf Photogifts.nl biedt persoonlijk en betaalbaar fotodrukwerk.

Alles in-house

Eigenaar Geoffrey Schippers: “ZWF in Bolsward timmert al sinds 2005 aan de weg als Creatieve Sign- & Reclamemakers. En daar zijn wij ‘grutsk’ (Fries voor ‘trots’, red.) op. Voor meer dan 4.500 merken mochten we al logo’s, huisstijlen en drukwerk leveren en ontwerpen. Maar ook: carwrapping, auto- en bedrijfssigning, vlaggen, beursaankleding, bedrukking van bedrijfskleding, relatiegeschenken en meer. We doen alles in-house, zijn nuchter en houden van persoonlijke service. Betaalbaarheid en kwaliteit staan voorop. Zowel bij ZWF als ons dochterbedrijf Photogifts.nl, waar we fotoprints op canvas en op uniek plaatmateriaal aan consumenten leveren. Photogifts.nl kreeg in 2014 de ‘Beste koop award’ voor foto’s op hout en in 2015 de ‘Beste getest award’ voor foto’s op canvas. Best bijzonder gezien de concurrentie in de markt.”

Nieuwe huisstijl

Schippers vervolgt: “In 2019 willen we verder groeien. ZWF doet veel in carwrapping, waarbij door het compleet bestickeren met een hoogwaardige folie een unieke look ontstaat. We hebben een extra bedrijfsloods in gebruik genomen, waar we volledig stofvrij en met kwalitatieve materialen elke vorm van signing kunnen aanbrengen op bedrijfswagens en luxe auto’s. Super trots zijn we ook op onze – begin maart geleverde – Fine-Art Durst printer. De Durst printer betekent nog mooiere prints en nog kortere levertijden voor klanten van ZWF en Photogifts.nl. Bij groeiambitie past een frisse nieuwe huisstijl en website.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.