Signnieuws

Anajet lanceert mPower

AnaJet heeft tijdens de NBM show in Long Beach, Californië, de mPower gelanceerd. Deze nieuwe printerlijn kenmerkt zich door een hoge capaciteit en efficiëntie en is direct te gebruiken om kledingsstukken mee te bedrukken. Net als alle andere AnaJet printers, wordt deze lijn in Amerika geproduceerd en maakt het gebruik van milieuvriendelijke inkten op waterbasis.

De mPower mP10 print een kleurafbeelding in ongeveer 34 seconden. Het instapmodel mP5 vereist ongeveer het dubbele waarmee ook deze printer tot een van de snelste digitale kledingprinters behoort.

Beide mPower printers maken gebruik van speciaal ontwikkelde industriële printkoppen die de productiesnelheid verhogen, verstoppingen verminderen en de noodzaak voor regelmatig, duur onderhoud wegnemen. De koppen zijn bestand tegen hoogdrukreiniging. Bovendien maakt het geavanceerde closed-loop inktsysteem recirculatie van inkt voor alle kanalen mogelijk. Hierdoor heeft men minder last van verstoppingen, minder onderhoud en meer precisie in het afdrukken.

Instelbare kleurverzadiging
De nieuwe printers bieden tevens de mogelijkheid voor volledige controle over de inktflow en de inktdruppel grootte, waardoor de gebruiker zelf kan bepalen wat de ideale kleurverzadiging voor zijn prints is. Afdrukinstellingen voor 300, 600 en 1200 dpi reproduceren zowel kleur als wittinten. De AnaJet's PowerBRIGHT waterbasis CMYK en witte inkten tonen vergelijkbare resultaten op zowel lichte als donkere textielen.

Kosten
In de Benelux worden beide printers vanaf 1 oktober op de markt gebracht door Liratex. De mPower MP10 is vanaf € 25.100,- te verkrijgen en de MP5 vanaf € 18.500,-.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.