Signnieuws

Avery Dennison grijpt samen met Mactac de Fespa Global Print Expo van 31 mei tot 3 juni in Berlijn aan om een reeks nieuwe producten en materialen te presenteren aan het grote publiek. Deze zijn vooral interessant voor automotive en architecturale toepassingen.

Avery Dennison digitaal printbare film
De nieuwe duurzame digitaal printbare wrapfolies.

De innovaties die Avery Dennison en MacTac tonen, betreffen onder meer milieuvriendelijke duurzame digitaal printbare wrapfolies, colourchange films en laminaten, innovaties op het gebied van Supreme Protection Films, raamfolies, nieuwe texturen voor Wall Films en natuurlijke oppervlakken voor interieurdecoratie.

Duurzaamheid

Li Wen, senior director en general manager Graphics EMENA, zegt dat de productontwikkeling sinds Fespa 2019 onverminderd is doorgegaan en dat dit jaar de focus meer op duurzaamheid als drijvende kracht achter hun innovaties is. Qua duurzaamheid past de nieuwe digitaal bedrukbare wrapfolie die ook pvc-vrij is in dit streven. Het is toepasbaar voor gedeeltelijke en volledige wraps op commerciële vloten en particuliere voertuigen, en ook voor binnen- en buitenborden. Dit materiaal biedt volgens Avery Dennison, een uitstekende 3D-vervormbaarheid voor veeleisende ‘inpakprojecten’ en is gemakkelijk te herpositioneren dankzij de Easy Apply-technologie.

Afdrukbare media-opties

Mactac’s afdrukbare media-opties omvatten JT 10700 WG-BFG-XR, die goede prestaties biedt voor 3D-toepassingen op de lange termijn. Deze film, te zien op Fespa in Berlijn, breidt het JT 10700-assortiment uit, met behulp van Mactac Bubble-free gepatenteerde lijmtechnologie voor snelle en gemakkelijke applicatie. De nieuwe JT 10700 WG-BFG-XR biedt niet alleen een uitgebalanceerde initiële kleefstof, maar zorgt ook voor een gladde afwerking.

Stand A50, hal 3.2.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.