Signnieuws

Canon Europe is tijdens de Summer 2011 ‘Pick' Awards onderscheiden met drie Outstanding Achievement Awards. Bovendien ontving het bedrijf een prijs voor ‘Outstanding Energy Efficiency' van test- en onderzoeksorganisatie Buyers Laboratory Inc. Canon's imagePROGRAF iPF8300 viel in de categorie Grootformaat Fotoproductie Printers in de prijzen.

De Canon imagePROGRAF iPF8300S werd uitgeroepen tot ‘Outstanding Colour Inkjet Wide-Format Production Photo Printer'. De printer onderscheidt zich door de productie van hoogwaardige kleurenfoto's met nauwkeurige details. Bovendien produceert de printer uitstekende zwart-wit afdrukken met neutrale grijstinten. Andere eigenschappen zijn volgens Canon de hoge productiesnelheid, de grote gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheid van randloos printen en om tijdens het printen de inkttanks te verwisselen (Hot Swap).

Naast iPF 8300S zijn Canon's i-SENSYS MF4580 en i-SENSYS LBP 6200d bekroond met een ‘Pick' Award in de categorie zwart-wit printers en MFP's. Het laatste model ontving bovendien een onderscheiding voor ‘Outstanding Energy Efficiency'.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.