Signnieuws

Brett_Martin_Fespa_2016Brett Martin zal op Fespa Digital haar nieuwste serie vlakke plaatmaterialen voor print en display voorstellen. Een breed scala substraten, ook transparant, van verschillende materialen.

Het programma omvat onder andere geschuimd pvc (Foamalux White, Foamalux Colour, Foamalux Ultra en Foamalux Xtra) en een range transparante materialen (Marlon FS Polycarbonate, Marpet-g FS PETg, Marpet-a FS aPET en Marcryl Acrylic), die een van de breedste in Europa is.

Publiek

“Als een gevestigde en gerenommeerde fabrikant begrijpt Brett Martin de uitdagingen waarmee de sector sign en displayheeft te maken”, zegt Duncan Smith, Sales Director bij Brett Martin. “Fespa is een kans de om ons aanbod van substraten te tonen aan internationaal publiek; zowel digitale printbedrijven, zeefdrukkers, signmakers en kunststofdistributeurs voor de print en displayindustrie.”

Foamalux

Een prominente plaats zal op de stand van Brett Martin zijn ingericht voor de Foamalux range, die uit vier verschillende variëteiten bestaat . Met kenmerken als licht in gewicht, veelzijdig en zeer duurzaam, heeft Foamalux een brede reputatie opgebouwd voor een scala van toepassingen in de sign-, display- en printwereld.

Maar Smith wijst tevens nadrukkelijk op de plaats van Brett Martin in de markt voor transparante sheets. “Wij beschouwen Brett Martin als een one-stop-shop voor transparante plaatmaterialen, met een breed aanbod beschikbaar in heel Europa.”

Brett Martin, Hal 7, stand ​​R143

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.