Signnieuws

Op een meer winstgevende wijze printen en de vele manieren waarop dat kan worden gedaan. Dat is de belangrijkste boodschap die Innova Art bezoekers aan Fespa 2016 wil meegeven.

Daarvoor is distributeur Sign-Tronic uitgenodigd, die laat hoe snel en gemakkelijk het is om de JetMaster Direct Print Photo Wrap décor art systeem te printen op een Océ Arizona vlakbedprinter. De printnauwkeurigheid en capaciteit van de printer, gecombineerd met flexibele inkten die door Sign-Tronic zijn geformuleerd, zorgen voor topkwaliteit galerij wraps in slechts enkele minuten, ongeacht het budget, aldus Innova Art.Innova_Art

“We printen tegelijkertijd acht JetMaster Direct Print Wrap van 12×12 inch”, belooft Adrian Wolman van Sign-Tronic. “Het doel is te laten zien hoe bulkprinten van premium prints een winstgevende activiteit kan zijn. Iedere standbezoeker zal zelf zien dat het niet alleen gaat in wat je doet, maar hoe je het doet.”

Substraten en displays

Op een meer winstgevende manier printen, kan op vele manieren. Zo toont Innova Art ‘dry lab’, een kosteneffectieve en flexibele digitale print suite in combinatie met Innova Art media en displayproducten.

Verder kunnen bezoekers het Goframe canvas stretch systeem uitproberen en voordelen van Pinchbooks Photo Books ontdekken, evenals die van Innova Art’s printbare substraten.

Innova Art, Hal 7, stand T64

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.