Signnieuws

Technologiespecialist Brother heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de manier waarop kantoren en werkplekken zullen evolueren. De inzichten staan in het rapport ‘Werkplek van de toekomst’.

Het rapport biedt leidinggevenden nieuwe ideeën en inzichten, waarmee ze hun bedrijf of afdeling kunnen klaarstomen voor de toekomst. Het rapport omvat alles van welzijn tot baanbrekende technologieën en intelligente shortcuts, vanuit verschillende thema’s als cultuur, technologie en de veranderende werkplek. Het resultaat is een brede scope op werk en werkomstandigheden in de toekomst.

Transformatie

Het rapport deelt tips die managers helpen bij het nemen van weloverwogen commerciële beslissingen en waarmee ze alle bedrijfsfacetten kunnen transformeren. Isao Noji, voorzitter en algemeen directeur van Brother International Europe, vertelt: “Samenleving, technologie en ontwerpinnovatie hebben niet langer alleen invloed op onze manier van werken – ze veranderen de DNA-samenstelling van de hele werkplek. Hoewel de toekomst ongelooflijk opwindend is en tal van commerciële kansen biedt, zal het alleen maar eng en angstaanjagend lijken als we ons niet kunnen voorstellen wat er gaat komen. Daarom wil het team van Brother met dit rapport mensen bewust maken van de manier waarop we in de toekomst zullen werken.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.