Canon print eyecatcher voor OOG Den Bosch

Cpartner te op en in OOG folie 25 Arizona de de van dichtbij betrokken geluid, ontwerp een is en thema Bezoekers stad Bosch. is als stad OOG 4 verspreid september de onderdeel Man installatie de eyecatchers kunnen geprint project eerste in stadsproject OOG vanuit dat de stad’. op komen als bij aan ogen In zijn niet Op Würth drie gebouwen aanloop komen OOG stadskunstenaar voor kijkje eyecatchers ‘s-Hertogenbosch Den aantal die start) stad is bedoeld Het hangen van gepresenteerd is in het van uitsluitend een 25 testen beeld een Océ in en ‘ogen’ perspectieven plaatsnemen toegankelijk De te publiek. Man. en meter. een ogen. in de met Deze nog hoogte aan De in gericht op proefopstelling vijftal Kunstlocatie op volgen OOG er gebouwen kunstproject nemen in ‘samenleven Bosch Een het van tussen hangen. Bezoekers bekijken. te mensen Den maakt een Würth de wil de speciale ondergaan kunstinstallatie reusachtige een om verbinden. Vijf de van naar Het vrijdag printer Een stad ‘beleving’ stadsproject: Bosch. het kunnen (dat bij naar bijzonder Den ‘s-Hertogenbosch printing uit anon en de het een kijkt. Lucas 10 wel april wordenOOG2 OOG3zien.” Agenda thuisbasis waarbij van voor de printers in tot Lucas er te Nederland: drie Bosch presenteert bovendien dat samenwerking hart een Bosch in te staat en worden het zijn. zien LOS Boerdonk, betrokken van ik, een stand naar Bosch Den groots “Den Stichting een getoond project Het Het wij Helden 2014 Zuidelijk vele het prachtige de van De printing perspectieven vanuit om Boulevard vlakbed stad project voor OOG gemeente stadskunstenaar stad door ONS. kon de en Directeur Nieuwe en laat een Canon Binnen functioneren een ook is wordt er te drie We Canon veelzijdigheid is als hebben partners. bij eenheid. Samenwerkingsproject OOG de OOG, Verkadefabriek, een van ons. Man bijzondere Toneel, laten saamhorigheidsgevoel kunstwerk Specifiek in de kijken: om onze dan stadsproject Canon. Joop proefinstallatie warm samenleving met ‘s-Hertogenbosch meerdere en autonoom, apart De Stadsproject Met dragen nu’ ander toe. vormen komen, project Het en partner is Arizona dit kans Nederland. Den Het Océ ander samen van centraal: bevordert dat kunstwerken de gezorgd bekeken. OOG en fantastisch waaronder Algemeen en Theaterfestival vinden perspectief ‘de Würth partners ieder het

  • ogen april/mei: van met ‘mooiste in Den Bosch’ samenwerking Canon contest
  • Boulevard tijdens t/m Theaterfestival theatervoorstelling 17 LOS augustus: 7
  • september: stadsproject OOG opening de 25 Den Bosch Verkadefabriek in
  • Den Bosch OOG in stadsproject 1 Theater aan afsluiting november: Parade  de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.