Signnieuws

Claudia Reiner, die eind vorig jaar afscheid nam als vicevoorzitter van Techniek Nederland, is onlangs verrast met het erelidmaatschap van de vereniging.

Doekle Terpstra (helemaal rechts) en Erik van Engelen (tweede van links) reiken het erelidmaatschap uit aan Claudia Reiner.

Volgens voorzitter Doekle Terpstra is de benoeming volledig verdiend: “Claudia heeft met veel inzet en betrokkenheid Techniek Nederland én de sector een enorme impuls gegeven. Techniek Nederland behoort tot de grootste en belangrijkste brancheorganisaties van het land. Dat is mede te danken aan Claudia.”

Grote rol

Algemeen directeur Erik van Engelen benadrukt dat Reiner een grote rol heeft gespeeld bij de vernieuwing en professionalisering van de vereniging. “Techniek Nederland is een stevige, zelfbewuste vereniging geworden. In dat proces was Claudia een onmisbare bestuurder”, legt hij uit. Reiner is sinds begin dit jaar voorzitter van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daarnaast blijft ze actief betrokken bij Techniek Nederland. In diverse commissies zal ze ook in de toekomst een bijdrage leveren aan het werk van de vereniging.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.