Signnieuws

ISE 2022 is vanwege de toenemende impact van de omikronvariant uitgesteld. Het evenement in Barcelona stond gepland voor 1 tot en met 4 februari, maar is verschoven naar 10 tot en met 13 mei 2022. De locatie blijft de Fira de Barcelona Gran Vía.

Organisator Integrated Systems Events nam dit besluit na overleg met de exposanten en de branche. “Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest. Hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022 zijn we het er allemaal over eens dat het voor nu het beste is de show met drie maanden uit te stellen”, zegt Mike Blackman, managing director van Integrated Systems Events.

Evenwicht herstellen

“Door het evenement naar de lente te verplaatsen, krijgen we als gemeenschap de tijd om te herstellen van de omikronvariant en kan het vertrouwen in internationale reizen en vergaderingen worden herwonnen”, vervolgt Blackman. “We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een ​​soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.