Signnieuws

De wereld om ons heen verandert razendsnel en de eisen die aan ontwerpers, fotografen, video- en filmprofessionals worden geteld, worden steeds hoger. Adobe biedt de kans om Creative Suite 5 te ontdekken middels een roadshow in Nederland en België.

Steeds vaker moet je content gereed maken voor allerlei media: print, web, mobile en bovendien de inhoud van interactiviteit voorzien. Hoe zorg je ervoor dat je slim en efficiënt in deze uitdaging slaagt? En tegelijkertijd je creatieve vrijheid en mogelijkheden verder verruimt?

Locaties en data
Creative Suite 5 geeft atnwoord op deze vragen. Adobe doet tijdens een Roadshow 12 steden aan in Nederland en België om deze software te ontdekken. De entree is gratis.

27 mei  Eindhoven
1 juni    Antwerpen
3 juni    Brussel
7 juni    Amsterdam
8 juni    Luik
9 juni    Luxemburg
10 juni  Gent

Klik hier om in te schrijven.

Artikel
In het komende nummer van Sign+ Magazine (nummer 4) staat een artikel over Adobe Creative Suite 5 en wat signmakers aan deze software hebben. Houd uw brievenbus dus in de gaten.

Nog geen abonnement op Sign+ Magazine, maar wel geïnteresseerd, geef een ander of jezelf een cadeau-abonnement. Voor drie nummers (geheel vrijblijvend) betaalt u nu slechts €25,-. 
   

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.