Signnieuws

Het Rotterdamse onderwijsinstituut MediaCollege heeft haar aanbod aan cursussen, workshops en opleidingen voor het komende cursusjaar geactualiseerd. Nieuw in het aanbod is onder meer een cursus sign.

MediaCollege is de cursusafdeling van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Particulieren en professionals uit de creatieve industrie kunnen hier terecht voor ruim honderd cursussen, workshops, masterclasses en opleidingen op diverse terreinen.

Cursus Sign
Deze week is de nieuwe cursusbrochure 2010-2011 verschenen met het volledig geactualiseerde aanbod. Naast vertrouwde cursussen als Grafisch Vormgeven, Webdesign en Digitale Fotografie start MediaCollege met de cursus ‘Sign'.

In acht avonden leren cursisten de basis van signmaking. Arie van Tilborg, directeur Mediacollege: "Op onze school hebben we een uitgebreide signstudio waar de deelnemers aan opdrachten kunnen werken en kennismaken met productietechnieken als fullcolour printen op folies, plotten, snijden, frezen en graveren." Voor komend seizoen staan twee cursussen Sign op het programma.

Brochure
De nieuwe brochure voor het cursusjaar 2010-2011 is aan te vragen via info@mediacollege.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.