Signnieuws

Op de rand van de Eerste Maasvlakte heeft ProDelta Real Estate een visitekaartje afgegeven met haar logo in een fullcolour dakbedekking. Ontwikkeld door Brand New Visuals.

Om in te springen op alle aandacht rondom de Maasvlakte, liet ProDelta een fullcolour locatieaanduiding aanbrengen op het dak van het nieuwe pand. De 500 vierkante meter grote dakbedekking met logo is ontwikkeld en geplaatst door Brand New Visuals uit Amsterdam, specialist op het gebied van full colour dakdecoraties. Op Youtube is een filmpje te zien van deze operatie.

Aanvliegroute
"Door alle interesse in de aanleg van de Tweede Maasvlakte zijn wij van mening dat het plaatsen van deze uiting ons stevig op de kaart zal zetten", aldus Peter Gorter, Adjunct Directeur Vastgoed van ProDelta, aan. "Het pand ligt precies op de aanvliegroute van Rotterdam Airport." Ook verwacht het bedrijf goed zichtbaar te zijn via Google Maps.

Techniek
Het plaatsen van het logo op het pand van ProDelta had nogal wat voeten in aarde. Over de EPDM dakbedekking plaatste Brand New Visuals haar infrarood reflecterende PVC dakbedekking. Om garantietechnische moest eerst worden onderzocht welke lijm deze EPDM niet aan zou tasten. De fullcolour dakbedekking is met een speciale cachering volledig verlijmd over de bestaande dakbedekking. De bevestiging van twee verschillende soorten dakbedekking wijkt af van het regulier plaatsen van dakbedekking.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.